Livrăm produsele prin curierat rapid către adrese de pe teritoriul României si UE.

Cu ocazia livrării, este obligatoriu ca o persoană majoră să semneze pentru toate produsele expediate.

Comanda este considerată livrată atunci când dvs sau o altă persoană intră în posesia fizică a Produsului, semnătura de primire a comenzii reprezentând dovada livrării.

Taxele de livrare sunt indicate în pagina de comandă.

Termenul de livrare

Termenul de livrare comunicat pe site este orientativ și ne străduim să nu existe abateri. Ne dorim ca toți clienții să intre cât mai repede în posesia produselor, dar uneori pot apărea decalaje. Suntem oricând la dispoziția clienților, telefonic (în intervalul de contact publicat) sau email, la formularul de contact.

Expedierea produselor se face în ziua în care au fost primite dacă au fost primite până în ora 15:00 și în ziua următoare în cazul în care comanda a fost procesată după această oră, cu excepția zilelor vineri-sâmbată-duminică.

În zilele de sâmbătă și duminică nu se fac livrări. În anumite situații, mai ales în perioada sărbătorilor sau de Black Friday, timpul de livrare se poate prelungi, fapt ce poate rezulta din aglomerarea firmelor de curierat sau din alte motive independente nouă.

Întârzierea livrării nu se va datora acțiunilor sau inacțiunilor noastre, ci unui eveniment exterior nouă, situație în care sunteți de acord să nu solicitați atragerea răspunderii noastre în nicio circumstanță.

Returnarea produselor

Conform Ordonanței de Urgență Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative, menționăm următoarele:

Înainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere și fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) și art.14 din O.U.G Nr.34/2014, în termen de 14 zile începând cu ziua în care intră în posesia fizică a produsului/produselor. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.

Veți returna produsele și veți primi banii înapoi, însă costurile cu transportul vor fi suportate de dumneavoastră.

Consumatorul va notifica vânzătorului decizia de returnare a produsului în cel mult 14 zile de la intrarea în posesia fizică a acestuia și va returna efectiv produsul vânzătorului nu mai târziu de 14 zile de la data notificării deciziei de returnare. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi de către consumator înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat (în pachet complet, așa cum a fost primit, nedeteriorat, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care l-au însoțit). Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, șocuri, urme de folosire evidentă.

Dacă valoarea produsului returnat în intervalul prevăzut de lege a fost diminuată din vina utilizatorului (în perioada de 14 zile produsul trebuie utilizat doar pentru observarea calităților lui, în cazul cărților se va permite răsfoirea lor) sau devine nevandabil, atunci suma restituită consumatorului va fi diminuată întemeiat conform legislației în vigoare.

Vânzătorul va rambursa contravaloarea produsului în maximum 14 (paisprezece) zile de la data informării MEVA Creativ Nursing SRL (compania care operează meva.ro ) de către consumator, asupra deciziei sale de retragere din contract. Ne puteți furniza un cont bancar pentru a efectua rambursarea sau putem agrea, de comun acord, o altă metodă de rambursare. Pentru Comenzile achitate cu card online, suma va fi returnată prin restituire în contul din care a fost efectuata plata.

Meva Creativ Nursing SRL va putea amâna rambursarea contravalorii produsului până la recepționarea produsului care a făcut obiectul vânzării.

Conform Art. 11 al OUG 34/2014, „Înainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul informează profesionistul cu privire la decizia sa de retragere din contract” folosind adresa de email contact@meva.ro

În cazul în care doriți să returnați un produs ne puteți contacta la numărul de telefon afișat sau la adresa de email contact@meva.ro

Închide Coșul meu
Închide lista de dorințe
Închide Vizualizate Recent
Închide
Închide
Categorii